Vélemény a konfig ról?
Itt 3db X-es kártya van tesztelve tuningolt i7 procival. 354W legnagyobb fogyasztással teljes rendszert nézve konnektoron mérve, ami a tápnak 90% hatásfokot nézve 390W körül van.
Az meg hogy ketté van osztva a kábelezés, semmit nem jelent, mivel egy db trafó állítja elő a 33A-t 12V-on, csak két kábelkötegen keresztül van elvezetve és a kábelkötegek terhelhetősége a 20-20A. Ez szabványnak való megfelelés miatt van így.
A VGA az alaplapból 75W-ot fel tud venni a proci mellett. Vagyis még egy alacsony fogyasztású intel procival is simán kivehető a teljes teljesítménye a tápnak.
ha konektorbol 354W ot mersz akkor a hardverek nem 390W ot fogyasztanak
tehat vagy a konektorbol ok mertek 390 t es viszaszamolva irtak ki, es te is erre gondoltal
vagy pedig felre tevedtel,
a tap kepes kevesebbol obbet eloalitani? 100% on feluli hatasfokra kepes?:)
persze lehet csak en ertelmeztem roszul irasod
a tap eleg kell legyen hozza kerdezo, mas kerdes hogy nem tul idealis maga az osszteljesitmeny se a 12V osszteljesitmeny, de ilyen arban csak hasonlo tapok vanak
Jó a táp!!!
Igazd van, a 354-et osztottam nem szoroztam 0,9-el. :) Vagyis az a hardvereknek csak 320W felvételt jelent.
Ez a táp jó ár/értékben van 14 körül! Minőségi és megbízható! Ja és elég bőven a konfigodnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!