Mi a véleményetek az EC tápokról? Megbízhatóak?
itt nem tudom hany szakerto fordul meg de az biztos hogy nagyon keves es nagyon ritkan, ha valodi szakikal akarsz targyalni megkeresed proharver.hu n kik azok es azok valaszat kered vagy irsz nekik, ott vannak paran, de ahogy latni szoktam ok se allandoan vanak jelen
hat orulok ha szerinted m'eg nem vagyok ideges:D de persze az en vetkem, kell nekem mindeg a szamtech topikba "forogolodnom" vagy egyaltalan a gyakorin:D
pl. megnezhetnel olyan kerdeseket hogy
-jo a gepem?
-nem jo, ez meg az,
-de nekem nagyon jo ez!
e-Phallos vagy masok altal e-Penis nek nevezet dolog
vagyis amikor a kerdezo csak beleegyezest var, ha negativat kap kiakad, mintha muszaj lene tenie akor valami, nem nem kell teni semit akor se, de ha ezt leirod neki azt se erti meg, es azt se fogodja el
az nem todom miben segit ha mindenki azt a valaszt irna egyontetuen hogy -jo (mert z relativ meg egy "szuper" gepet is lehet modositani arialni, es altalaban valamilyen hianyosagokal kuzdo gepre kerdeznek ra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!