Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az EC...

Mi a véleményetek az EC tápokról? Megbízhatóak?

Figyelt kérdés

2015. júl. 4. 23:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jó igazad bocs.Nem akartam én vitázni csak kicsit sértő stílusban írtál.De az tetszik,hogy nyugodt maradtál :).Nem vagyok kereskedő,azokat nem kimondottan kedvelem.
2015. júl. 5. 12:40
 12/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

itt nem tudom hany szakerto fordul meg de az biztos hogy nagyon keves es nagyon ritkan, ha valodi szakikal akarsz targyalni megkeresed proharver.hu n kik azok es azok valaszat kered vagy irsz nekik, ott vannak paran, de ahogy latni szoktam ok se allandoan vanak jelen

hat orulok ha szerinted m'eg nem vagyok ideges:D de persze az en vetkem, kell nekem mindeg a szamtech topikba "forogolodnom" vagy egyaltalan a gyakorin:D

pl. megnezhetnel olyan kerdeseket hogy

-jo a gepem?

-nem jo, ez meg az,

-de nekem nagyon jo ez!

e-Phallos vagy masok altal e-Penis nek nevezet dolog

vagyis amikor a kerdezo csak beleegyezest var, ha negativat kap kiakad, mintha muszaj lene tenie akor valami, nem nem kell teni semit akor se, de ha ezt leirod neki azt se erti meg, es azt se fogodja el

az nem todom miben segit ha mindenki azt a valaszt irna egyontetuen hogy -jo (mert z relativ meg egy "szuper" gepet is lehet modositani arialni, es altalaban valamilyen hianyosagokal kuzdo gepre kerdeznek ra)

2015. júl. 5. 12:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Nehéz műfaly ez.
2015. júl. 5. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:
A nehéz azt megérteni, hogy a gagyi táp nem azt jelenti, hogy 100% meghal. A jó táp jelenti azt, hogy 99%-a túlél téged. Érted a különbséget ugye? Láttam már 10éven át remekül működő codegen tápot, még sem lenne az a jó isten, aki rávenne, hogy én azt a gépembe tegyem.
2015. júl. 6. 12:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam!Kősz az értékes infót!És igen,ezzel így vagyok jó magam is.Csak megszédített ez az olcsó ár egy pillanatra.Bárkivel előfordulhat :)
2015. júl. 7. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!