TDavid0824 kérdése:
Dell számítógép hátulján a tápegységnél van egy fekete gomb. Mire való?
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 22:51
1/11 sotihasznalo válasza:
Biztos nem piros ? Szerintem önmegsemmisítő.
3/11 anonim válasza:
Ez így kevés infó.
Laptop, vagy netán "asztali" PC ?
És (nyomó)gomb, vagy (billenő)kapcsoló ?
5/11 anonim válasza:
billenő kapcsolós vagy nyomógombos ?
Nem mind1! :)
Esetleg leírod a tápod pontos típusát?
6/11 Trevor. válasza:
Suliban is Dell gépek vannak, Dell táppal. FOgalmam sincs, hogy mit csinál, már nyomkodtam, de nem történt semmi.
7/11 SimkoL válasza:
Nem lehet, hogy az olvadó biztosítékot váltották ki egy 'kismegszakítóval' és annak a gombja ?
8/11 SimkoL válasza:
Talán aki lepontozott megadhatta volna a helyes választ, bár az elgondolásom ésszerűnek tűnt, de akkor tessék: [link]
9/11 anonim válasza:
Nekem is van ilyen a tápomon :) Billenőkapcsos. Ha lekapcsolom, akkor egyszerűen nem lehet bekapcsolni. Ha az a gomb be van kapcsolva, akkor a gép kap áramot. Lehet, hogy kapcsológomb a gyors szerelésekhez, nem tudom.
10/11 A kérdező kommentje:
Asztali számítógép
Fölötte van egy zöld led
Nem billenőkapcsoló,nyomógomb
2015. júl. 5. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!