Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a laptopon milyen játékok...

Ezen a laptopon milyen játékok futna még?

Figyelt kérdés

pentium b960 2.2 ghz 2 magos

amd 7610M 1 gb vga

4gb ddr3 1333 mhz ram

Amikben játszottam:

Far cry 1, 2 ,3 ,4

BF 3,bf2, bfbc2

codok

tomb raider 2013

resident evil 6

mafia 2

gta iv

sniper elite 2

A legjobbakból soroltam, tudtok még mondani gameket? Megy a pont!!!!!!!!!

2015. júl. 4. 20:02
 1/6 IceHunter ***** válasza:
World Of Tanks, Star Wars sorozat, Assassin's Creed sorozat.
2015. júl. 4. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
hát alap grafikán bármi elfut rajta.
2015. júl. 4. 20:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, jöhet még! Azt bírtam, hogy tettem 1-szer fel egy kérdést hogy futna e a Far cry 3 vagy a 4, erre írják, hogy még a 3-is esélytelen!! pff :D :D csak lekellett töltenem megnézni :P :d a gta iv-et meg randomra megvettem :P :d megy- megy- nem -nem :D
2015. júl. 4. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Még megakarnám próbálni a gta v-öt :) Ha az elindul, elmegyek a világvégére :P :D
2015. júl. 4. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:

#3. Igen, ezek a gépigények nem mindig valósak. Nekem i3 laptopom van, mindenki mondta, hogy ratyi így-úgy, de ncore ról leszedem a gta5-öt, és meglátjuk >:) Amúgy pedig tényleg jó gép. Leginkább azért, mert az amd 7xxx-es széria jól sikerült.

"Intel® Hyper-Threading Technology ‡

No" Enyémbe van HT :'D És még így is leszólták :D

enyém: "Intel® Hyper-Threading Technology ‡

Yes"

Ez természetesen nem az összes szempont. Enyém egy kicsit jobb, de a videókártya az tényleg nem túl jó : geforce 610M

Én azt tanácsolom, hogy töltsd le a GTA5-öt. Van még a The Crew, mint új játék, na meg ősszel jön a legújabb Need For Speed, ami állítólag kísértetiesen fog hasonlítani az nfsu2-re, szóval próbáld ki. Én már azóta vettem gépet, még teszek bele i5-öt, és 8 gb ramot. Lehet, hogy hagyhattam volna a laptopot :s

Az Euro Truck Simulator 2-t is ajánlom erre a gépre, nagyon szépen menne rajta.

2015. júl. 5. 15:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) :) :) Az Euro Truck Simulator 2 megvan :) Akkor próbáljam meg a gta v-öt?
2015. júl. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!