Milyen videokártyát vegyek?
A jelenlegi R9 270X-em kikerül a gépemből, és azt szeretném tudni, hogy milyen videokártyát vegyek a helyére. Maximum 120 ezrem lenne rá, 1080p-ben szeretnék játszani, természetesen ultra/high beállításokon, és 3D-s tervezőket futtatni.
Megéri várnom a 14.-én megjelenő új AMD 300-as szériára?
Egyáltalán megéri majd azokra váltanom? Mennyire lesz érezhető a különbség (pl. egy 390/390x-(n)el), akár megjelenésben, akár FPS-ben(utóbbi kevésbé fontos tényező számomra)?
Gondolkoztam még egy GTX 970-en is, hallottam erről a 3,5GB Vram-ról, nem tudom, hogy esetemben ez mennyire befolyásoló tényező.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Hát vagy veszel Hardveraprón egy GTX 980-at, vagy GTX 970, 280x, 290, 290x. Ezek vannak, amikre már érdemes lenne cserélni.
De arra figyelj, hogy a 290/290x-hez (esetleg a 280x-hez is) lehet hogy másik tápegység kell*, illetve ezeket csak tisztességes hűtéssel (pl. Sapphire Vapor-X) vegyed, mert különben szívni fogsz velük a hang és a hő miatt.
*A tápnak egy darab 12V-os ágon képesnek kell lennie 300 Wattot leadnia, hogy a karinak gondtalan tápellátása legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!