Arpee22 kérdése:
Genius speed wheel 3 kormányom van es nem működik megfelelően a gáz és a fék pedál? ( többi lenn)
Figyelt kérdés
Az a lényeg, ha csatlakoztatom a kormányba a pedálokat és lenyomom azokat, akkor szinte mind a kettő csak félig megy le, és a kormányon lévő két karral kell őket egy időben üzemelni, hogy teljes értékű gáz, illetve fék erő meglegyen
Illetve, nem lehet beállítani azt az opciót hogy "operate pedals separetly" és így nem tudom használni a pedálokat csak a kormányon lévő karokat...( egyszerre érzékeli a karokat es a pedálokat, ezeket kéne elkülöníteni,csak nem tudom hogy hogy...)
Ja és még valami, a csatlakozó (rj11) letört, de a pedálok vezetékét be tudtam kötni ( kilogikáztam hogy hova kellene) a kormányba, és működött is egy darabig, majd ez a fenn említett probléma jött a képbe, valami ötlet esetleg?
2015. júl. 4. 12:54
1/2 anonim válasza:
Olcsó szett, nem tudom mit vártál tőle
2/2 A kérdező kommentje:
Jah, kicsit régi, de én ujonnan vettem elég régen és szeretném még használni a pedálokkal egyutt.
2015. júl. 6. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!