Milyen processzorhűtőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Milyen vízhűtőt ajánlotok egy AMD-fx 8320-as processzorhoz? Mert jelenleg a gyári hűtőjét használom, csak az nem hűt olyan jól + a hangja egy tornádóval vetekszik.2015. júl. 3. 22:22
1/8 anonim válasza:
Hyper 212 Evo szerintem megbírkózik vele
2/8 Trevor. válasza:
Minek vízhűtés? Mennyit szánnál hűtőre?
3/8 A kérdező kommentje:
Az ár nem számít
2015. júl. 3. 22:24
4/8 anonim válasza:
oopsz, #1 vagyok vízhűtést valamiért nem olvastam :D
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a gép maga elég sokat fog menni (nem kizárt a napi 24H), ezért gondoltam a vízhűtésre
2015. júl. 3. 22:26
6/8 A kérdező kommentje:
3-as nincs probléma :D
2015. júl. 3. 22:26
7/8 Trevor. válasza:
Ha nem számít az ár, akkor a legjobb és leghatékonyabb az lenne, hogy te építesz egy vízhűtést, de gondolom nem értesz hozzá. Egy Raijintek Triton vagy Corsair H100i szerintem megfelelne, már ha tényleg mindenképpen vízhűtés kell.
8/8 anonim válasza:
bőven elég egy cooler master hyper 212 evo,nem kell vízhűtés.
nekem egy 8350-et hűt,elég túlzsúfolt házba,és aida stresszteszten se ment a proci 55 fok fölé.
a vízhűtést nem javaslom,mert egy apró hiba,és máris lehet eldobni az egész gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!