A processzor teljesítményét, mennyire befolyásolja a hűtés?
A kérdés a követlező:
Egy Lenovo G580-as laptop.
processzor: intel pentium G580 CPU 2,1 Ghz (2magos)
memoria: 2x 4Gb
videokártya: nVIDIA GeForce 610M 1Gb
operációs rendeszer: win7 64bit
A masina kb. 4-5éves, eddig mindig frankon működőtt az éves telepítést követöen, eléggé vissza esett a teljesítmény.
(Takarításra még nem adtam a fejem, de olvasgatás után rájöttem, hogy ez lehet egy hiba faktor...)
Viszont nem tudom, hogy ez hatással lehet e a windosélményindexben kapott pontszámaimmal.
Telepités előtt 5.2 volt a kapott pontszám
Most 5.1, viszont a processzor pontszáma 7.2 ről 5,9re esett vissza.
Válaszokat előre is köszönöm.
Lehetséges, de írtak olyan vírust ami formázással sem tűnik el.
Előtte nem voltam vírusos, ha ez lehetséges, akkor azt mivel célszerű eltávolítani?
Melyik a legjobb program rá?
Az hülyeség hogy formázással sem tűnik el.
Amit néha használok az NOD32 Online Scanner, nem vagyok a vírusirtók világában mert se milyet sem használok.
Lefuttatok két virusírtást egymás után, de nem hinnem, h az lenne, szinte nem is netezem.
Esetleg más hozzászolás, ami lelassíthatta a gépet, hűtés és víruson kívűl, amit még meg lehetne nézni?
És mégis, hogyan küszöböljem ki, ha semmilyen prgram nem találja meg a megfelelőt?
Ha valaki tud valami ingyenes dirver keresőt, ami 100%ban a legjobb, és legújabb drivereket találja meg, tölti le, akkor azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!