Szerintetek egy 350w-os táp (tételezzük fel hogy jó minőségű) jó-e az alábbi konfigurációhoz játék közben: -GIGABYTE GAF2A55M-HD2 alaplap -Amd A6 5400k processzor -Radeon r7 250x videokártya?
Ezt a Radeon R7 250x-et akarom megvenni, és lehetőleg el akarom kerülni a tápcserével járó költségeket,de persze nem akarom hogy az alaktrészek tönkremenjenek miatta.
Ha cserélni kell akkor egy Chieftec iARENA GPA-400S 400W
tápot néztem ki. Szerintetek jó?
"tetelezuk fel" pontos tipuskod alapjan eldontheto
de ha brand gepben oem kent gyarilag volt akkor megfelelo (Dell, HP...)
iArena nem ajanlott nem jo minosegu
300 as megfelelo es jo tap is konyen vinne gepet
Rendben. Köszönöm a gyors válaszokat :D.
Van elég pénzem rá csak azért mégse kelljen elköltenem az egészet.
Szívesen várok további válaszokat :D
250X-et ne vegyél. Nvidia GTX750 vagy R7 260X. Mindkettő 32-33E-től kb. kapható.
R9 270-et is vehetnél. Lényeg, hogy 1db 6 pines tápcsatlakozó kelljen csak a kártyának.
Ha van pénzed, akkor érdemes egy XFX Pro 450w -t venni 15-16 körül.
Nagyon jó ár-érték arányú jó minőségű Seasonic belsős tápegység.
Egy tápegység(és a ház) hosszabb távú beruházás, mint a legtöbb hardverelem, emiatt nem érdemes sprórolni rajta, ha nem vagy rákényszerítve.
#4 milyen valaszt akarsz?
iArena 400 nem tudom menyiert latad de kb. 10 szokot lenni, enyiert mar sok belepos elfogadhato tap van egy alacsonyfogyasztasu gep ala, FSP 350 APN amit legtobb helyen legolcsobban kapni
nem tudjuk milyen a te 350 esed szoval ez a te felelpseged, hiaba kerdezgeted barkitol is hogy 350W eleg ehez a gephez? nem tud ra valaszolni mert nem lehet, ilyenkor csak valoszinuseg szamjtasal eselyre godolva mondhasa hogy nagy ra az esely hogy papiron boven elbirja egy akarmilyen 350 es, elenben attol meg kiis purcanhat hanolyan a tap, nem feltetlen a tulterhelestol hisz papiron nem lesz tulterhelve...
Maximum még ezt a FSP FSP460-60HCN tápot tudnám még képzelni 80%-os hatásfokkal szerintem bőven jó.
Most épp máshol vagyok de ha hazaértem leírom a tápom specifikációit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!