CS:GO milyen gép kell?
Figyelt kérdés
Megy a CS:GO de 10-15 fpsel... borzasztóan késik az egér is. Milyen gép kell hogy játszhatóan menjen?2015. júl. 2. 18:00
1/7 anonim válasza:
Nem kell hozzá egy erőmű. Egy pentium és egy GT 630 elég.
2/7 Trevor. válasza:
GT 630-at ne. Egy R7 250X pl. bőven elég.
3/7 anonim válasza:
egy 5-7 éves gépen is vígan elfut.
4/7 anonim válasza:
vidd be a mosógépet, azon több fpsel megy :P
Nem kell hozzá erős gép. De valamennyi adatot leírhatnál, hogy mégis milyen a géped
5/7 anonim válasza:
#2, gondolom, azt FullHD mellé írtad... a gt630-at én ajánlott kártyaként láttam, ahol írtak egyáltalán ajnlott gépigényt. Persze azt kellene tudni, hogy mekkora felbontású monitoron folyna a játék...
6/7 A kérdező kommentje:
DualCore Intel Pentium D 925, NVIDIA GeForce 7300 GT 4es gondolkodtam már rajta :D
2015. júl. 2. 19:42
7/7 xinexol válasza:
A procit cseréld le egy Core 2 Duo-ra, meg vegyél egy 7770-es vga-t és totál jó lesz minden. Használtan megkapod 25k-ba kb a kettőt együtt.
Ramod mennyi van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!