ElekTamás88 kérdése:
Nagy hatótávolságú wifi router?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e ajánlani nagy hatótávolságú wifi routert? Nagy hatótáv alatt azt értem, hogy akár 10km-es hatósugarú legyen, és több, mint 10en is lehessenek rajta. Linkek, vagy típusok is jöhetnek. Köszönöm!2015. júl. 1. 20:33
1/3 anonim 

válasza:

Mivel árat nem írtál ezért írtam ezt én ezt az antennát ajánlom [link] és kell hozzá egy router.
2/3 A kérdező kommentje:
Az ár lényegtelen végülis. Kb 500,000 a maximum :)
2015. júl. 1. 20:52
3/3 anonim 

válasza:

"hogy akár 10km-es hatósugarú legyen, és több, mint 10en is lehessenek rajta"
Ezzel az a gond, hogy ez továbbszolgáltatásnak minősül, ami - szolgáltatótól függően - a szerződés felbontását (rosszabb esetben peres eljárást) eredményezheti.
Arról nem is szólva, hogy mivel - gyanítom - nem vagy az NMHH-nál beregisztrálva, mint szolgáltató (meg nem fizetsz hírközlési kasszát), megütheted a bokádat. Ha még pénzt is kérsz a kliensektől, akkor a NAV is rádszállhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!