Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudtok írni nekem ilyen...

Tudtok írni nekem ilyen gépet? (linkkel együtt)

Figyelt kérdés

Egy olyan gépet szeretnék, amin fut az Europa Universalis IV Min.-en 30fps-el. (legalább) 40-60kból

Vagy

80-120k-ból, egy jó kis gépet.

NEM FEJLESZTENÉM!

2015. júl. 1. 20:05
 1/9 anonim válasza:

Alap: MSI B85-G43 Gaming 30k

Proci: I5 4690K 70k

Ram: DDR3 memória: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Red HX318C10FRK2/8 memória 17k

Táp: Corsair vs 450 13k

ez így 130k ha szerzel hozzá egy házat valahonnan meg vinyót a legolcsóbbat kb 16k körül western digitalt ajánlok 1 tb de trükkösen sokkal jobban is járhatsz ;)

ez a config elviszi a gta V-öt nem túl magas grafikán de elviszi :D és ha komolyabb játékokat is akarsz tolni csak egy videó kártya kell ami 80k :D de egyenlőre arra nem lesz szükséged

2015. júl. 2. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:

AMD FM2+ alaplap: Asus A58M-E alaplap 12 930 Ft

AMD FM2+ processzor: AMD A8 7600 dobozos FM2+ processzor 24 873 Ft

DDR3 memória: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1866MHz CML8GX3M2A1866C9B low profile memória 18 095 Ft

Merevlemez 3,5": Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 15 403 Ft

Tápegység minõségi: Corsair 430W CX430 CP-9020046-EU tápegység 15 396 Ft

Ház táp nélkül: Aerocool V3X Black Edition számítógép ház 6 788 Ft

Összesen: 93,485 Ft

Később + Videókártya: Nvidia gtx960

Ez hogy szuperálna? :D

2015. júl. 2. 18:40
 3/9 anonim válasza:
Hát nem tűnik rossznak :) Én az intel + nvidia híve vagyok :D szerintem amd-vel több a baj több mindent nem támogat stb. Bár ez csak az én nézőpontom :D Eu4 egyébként a procit eszi nagyon szóval abból érdemes lenne jobbat venni. Alaplap nagyon régi és micro atx szerintem ha nem baj hogy nagy atx jobb esetleges bővítés vagy plusz lapok miatt főleg itt a ram miatt mert csak 2 fér bele. A házzal kapcsolatba jó lenne megnézni élőben hogy milyen minőségű mert ha gagyi lehet nagyon hangos lesz zörög stb. De jól néz ki :D Eu4 a mentéseknél fagy így ssd lehet jó lenne bár arra már nem igazán van keret. A táp az jó.
2015. júl. 2. 19:08
 4/9 anonim válasza:
Azért gondoltam ezt a drága procit mert még nagyon sokáig jó lesz :D inkább a többin spórolnék amik hamar cserélődnek. Szóval drága alaplal drága proci drága ram :D de a többi mehet lazára mert azok nem drágák csak sok van és sok kicsi sokra megy :D Viszont ezzel a procival ami jövőre jön játék még maxon mennének ha veszel hozzá videókarit és nem 960-at hanem 970 vagy 980-at jövőre :D
2015. júl. 2. 19:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Én is Intel+NVidia párti vagyok. :D

Amúgy, nekem lassan gyűl a pénzem, szóval 80k vidikarira eléggé sokáig gyűjtenék. Elvileg, amit én írtam gép, azon is futna a GTA V, meg az Eu4.

Nekem valami olyan gép kellene, ami integrált vidikarival is jó, és később, 30-40ért lehet bele rakni egy kártyát, amivel már futkosnak a játékok. :D

Amúgy, központozás kéne nálad, mert alig tudtam kisilabizálni mit írtál... :/ (Bocsi, én ilyen szemét vagyok.)

2015. júl. 2. 21:01
 6/9 A kérdező kommentje:

Kifelejtettem:

Mivel, ugye nem nagyon gyűlik a pénz, ezért nem is tudnám sokat fejleszteni. Igaziból, egy GTA 5 min-en 40fps-el, és tök jól elvagyok. Más mai játék nem is nagyon érdekel... :) (Persze, ha az Eu4-et nem mainak nézzük)

2015. júl. 2. 21:08
 7/9 anonim válasza:

Értem :D

Tudom hogy rosszul írok :D Nyugodtan megszólhatsz érte ;)

Mostanában nagyon sokat chatelek így nem törődöm a formaisággal.

Amúgy szerintem ma ár/érték arányban az i5 4690k a legjobb :D

Nekem a configom pont 1 éve vettem

-MSI z97 gaming 5 (38k)

-I-5 4670k (68k)

-MSI Gaming gtx 760 2gb OC (68k)

-Kingston v300 (16k)

-Corsair Vengeance ram 2x4 gb 1866mhz CL9 (24k)

-Kb ez a lényeg :)

Akkor ezek voltak a legjobb ár érték arányban :D szerintem az is bizonyítja hogy ma ezeket megvenni kb 50k forintal drágább lenne mint tavaly én vettem :D Mikor megnéztem csak a ram lett olcsóbb :D

Az összes alkatrésze drágább lett :D

2015. júl. 3. 00:10
 8/9 anonim válasza:

Ha szeretnéd tudok pontos adatokat is mondani :D Ezek csak az emlékeim szerint voltak :)

Minden esetre az i-5 4690k szerintem most a legjobb.

-Alaplapból vagy MSI vagy Asus de gamer :)

Nem olyan drágák

Minőségi

Jól hűtött

Jó bios

-Ram az vagy corsair vagy kingston mind a kettő jó és 15-25k körül vannak

-Táp az nagyon jó amit te néztél :D Esetleg egy moduláris lenne csak jobb.

-A házon szerintem most spórolhatsz ha szükséges majd veszel egyet később. De ha azt is akarsz akkor Corsairnak sok jó háza van elérhető áron.

-SSD-t nagyon tudom ajánlani :D Eszméletlenül gyorsan Bootol a rendszer nagyon hasznos.

-Vinyót lehet máshonnan tudsz szerezni olcsóbban mondjuk nem újat meg kisebbet veszel. De ha új akkor mindenképp WD Blue 1TB

Ha kell valamiben segítség szívesen beszélgetek még veled :D

2015. júl. 3. 00:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Alaplapból: Miért jobb a gamer? :D

Ram-ból amit írtam az Corsair. Hol itt a probléma? :D

Tápból minek jobb? Így se túl olcsó. :P

Házam az van, csak elég régi (persze, ne a régi fehér nuku dizjnosra gondolj. :P)

SSD/HDD - Időm mint a tenger, nem muszály hogy gyors legyen.

1 TB-s vinyó, talán tényleg túlzás, 500Gigás bőven elég. Az a baj, hogy a mostani csak 65gigás. Bár, lehet tudok csórni egyik ismerősömtől egy nagyobbat. :D

kb. 15-20k-t még tudok is spórólni. :D

Írtam privátot. :D

2015. júl. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!