Tudtok írni nekem ilyen gépet? (linkkel együtt)
Egy olyan gépet szeretnék, amin fut az Europa Universalis IV Min.-en 30fps-el. (legalább) 40-60kból
Vagy
80-120k-ból, egy jó kis gépet.
NEM FEJLESZTENÉM!
Alap: MSI B85-G43 Gaming 30k
Proci: I5 4690K 70k
Ram: DDR3 memória: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Red HX318C10FRK2/8 memória 17k
Táp: Corsair vs 450 13k
ez így 130k ha szerzel hozzá egy házat valahonnan meg vinyót a legolcsóbbat kb 16k körül western digitalt ajánlok 1 tb de trükkösen sokkal jobban is járhatsz ;)
ez a config elviszi a gta V-öt nem túl magas grafikán de elviszi :D és ha komolyabb játékokat is akarsz tolni csak egy videó kártya kell ami 80k :D de egyenlőre arra nem lesz szükséged
AMD FM2+ alaplap: Asus A58M-E alaplap 12 930 Ft
AMD FM2+ processzor: AMD A8 7600 dobozos FM2+ processzor 24 873 Ft
DDR3 memória: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1866MHz CML8GX3M2A1866C9B low profile memória 18 095 Ft
Merevlemez 3,5": Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 15 403 Ft
Tápegység minõségi: Corsair 430W CX430 CP-9020046-EU tápegység 15 396 Ft
Ház táp nélkül: Aerocool V3X Black Edition számítógép ház 6 788 Ft
Összesen: 93,485 Ft
Később + Videókártya: Nvidia gtx960
Ez hogy szuperálna? :D
Én is Intel+NVidia párti vagyok. :D
Amúgy, nekem lassan gyűl a pénzem, szóval 80k vidikarira eléggé sokáig gyűjtenék. Elvileg, amit én írtam gép, azon is futna a GTA V, meg az Eu4.
Nekem valami olyan gép kellene, ami integrált vidikarival is jó, és később, 30-40ért lehet bele rakni egy kártyát, amivel már futkosnak a játékok. :D
Amúgy, központozás kéne nálad, mert alig tudtam kisilabizálni mit írtál... :/ (Bocsi, én ilyen szemét vagyok.)
Kifelejtettem:
Mivel, ugye nem nagyon gyűlik a pénz, ezért nem is tudnám sokat fejleszteni. Igaziból, egy GTA 5 min-en 40fps-el, és tök jól elvagyok. Más mai játék nem is nagyon érdekel... :) (Persze, ha az Eu4-et nem mainak nézzük)
Értem :D
Tudom hogy rosszul írok :D Nyugodtan megszólhatsz érte ;)
Mostanában nagyon sokat chatelek így nem törődöm a formaisággal.
Amúgy szerintem ma ár/érték arányban az i5 4690k a legjobb :D
Nekem a configom pont 1 éve vettem
-MSI z97 gaming 5 (38k)
-I-5 4670k (68k)
-MSI Gaming gtx 760 2gb OC (68k)
-Kingston v300 (16k)
-Corsair Vengeance ram 2x4 gb 1866mhz CL9 (24k)
-Kb ez a lényeg :)
Akkor ezek voltak a legjobb ár érték arányban :D szerintem az is bizonyítja hogy ma ezeket megvenni kb 50k forintal drágább lenne mint tavaly én vettem :D Mikor megnéztem csak a ram lett olcsóbb :D
Az összes alkatrésze drágább lett :D
Ha szeretnéd tudok pontos adatokat is mondani :D Ezek csak az emlékeim szerint voltak :)
Minden esetre az i-5 4690k szerintem most a legjobb.
-Alaplapból vagy MSI vagy Asus de gamer :)
Nem olyan drágák
Minőségi
Jól hűtött
Jó bios
-Ram az vagy corsair vagy kingston mind a kettő jó és 15-25k körül vannak
-Táp az nagyon jó amit te néztél :D Esetleg egy moduláris lenne csak jobb.
-A házon szerintem most spórolhatsz ha szükséges majd veszel egyet később. De ha azt is akarsz akkor Corsairnak sok jó háza van elérhető áron.
-SSD-t nagyon tudom ajánlani :D Eszméletlenül gyorsan Bootol a rendszer nagyon hasznos.
-Vinyót lehet máshonnan tudsz szerezni olcsóbban mondjuk nem újat meg kisebbet veszel. De ha új akkor mindenképp WD Blue 1TB
Ha kell valamiben segítség szívesen beszélgetek még veled :D
Alaplapból: Miért jobb a gamer? :D
Ram-ból amit írtam az Corsair. Hol itt a probléma? :D
Tápból minek jobb? Így se túl olcsó. :P
Házam az van, csak elég régi (persze, ne a régi fehér nuku dizjnosra gondolj. :P)
SSD/HDD - Időm mint a tenger, nem muszály hogy gyors legyen.
1 TB-s vinyó, talán tényleg túlzás, 500Gigás bőven elég. Az a baj, hogy a mostani csak 65gigás. Bár, lehet tudok csórni egyik ismerősömtől egy nagyobbat. :D
kb. 15-20k-t még tudok is spórólni. :D
Írtam privátot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!