Erre lenne szerintetek igény?
A youtube-on rengeteg fiatal vlogger van, akik erről-arról videóznak, és az jutott eszembe hogy én is videóznék, de nem nagyon csinálnék ilyen CLEVER BOT videókat. Én olyan videókat csinálnék, amelyek "nagyjából" elmagyarázzák a gép működését a kezdetekben, majd pedig, sorra venném a hibákat, hogy mit kell tenni ha a gép belassul. És akkor első szinten ugye: CCleaner, lemezkarbantartó; 2. szinten: Visszaállítási pontok törlése; 3. szinten töredezettség mentesítés, és így tovább.
Tehát minden héten lenne "egy probléma" amit a videóban megoldanék illetve kommentálnám, hogy mit miért csinálok, és elmondanám azt is, hogy mi okozhatja ezt és miért továbbá hogy a "felelős hardver" milyen szerepet játszik a "gép életében".
És minden videó elején ki lenne írva, hogy mik a szükséges kellékek (ha kell egyáltalán), mennyire nehéz. Az utóbbi 3 körrel lenne dedikálva, minél több kör van kitöltve annál nehezebb.
Természetesen lenne, mindenféle ezzel kapcsolatos videó, mint például BIOS frissítés, gép tisztítás fizikaliag, és szoftveresen, böngésző beállítás, hálózati beállítás.
Én azért gondoltam erre, mert egyrészt ezzel én is azt csinálhatok amit szeretek, (videókat készíteni) másrészt ezzel rengeteg embernek segíthetnék, és tenném könnyebbé a mindennapjait, hisz egy ügyes kezű ember, előbb viszi a szervizbe kipucolni a gépét, mintsem maga csinálná meg.
Na mit szóltok? Szerintetek lenne erre giény?
Jó ötlet, csináld. Adj jó nevet a videóknak, hogy hamar kidobja a google vagy a youtube kereső.
Ami a legfontosabb, minőségi (!) mikrofonnal csináld.
Azt az ügyes kezű emberes mondatot nem pont fordítva akartad írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!