Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » INTEL Pentium G2030 3. 00GHz...

INTEL Pentium G2030 3. 00GHz 1155 BOX vagy INTEL Celeron G1620 2.70GHz 1155 BOX?

Figyelt kérdés
A celeron az ára miatt jobban bejön, de a pentium gondolom erősebb, egy eléggé olcsó gépet szeretnék, netezni, filmet nézni, régi játékokkal játszani (ha vennék hozzá videókártyát max gta 4), és néhány kisebb videót movie makerben vágni. Melyik lenne ideálisabb, vagy essetleg egy olcsóbb amd a4?
2015. jún. 30. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha veszel videokártyát, akkor eszedbe se jusson amd apu-t venni! én a g1620-at használom a hd graphicsszal, és pl. dota 2-zni lehet vele kényelmesen. A celeron cpu teljesítménye kb. a leggyorsabb a6 körül van, cserébe az amd-be erősebb a gpu, de ha van/veszel külön vga-t, akkor intelt, mert jóval gyorsabb mint a kb. azonos árú amd apu.
2015. jún. 30. 22:54
 2/4 donfetibo ***** válasza:

Szerintem celeront ne vegyél az 1 lebutított processzor!

Főleg nem videót vágni, meg játszani az inkább irodai munkára való!!!☺☻

2015. jún. 30. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem igen éri meg azt a 10-15%-ot a pentium... Nekem 2120-van, nekem ez is kevéske, mert olyan játékot játszom, amihez a brutál proci kéne. Nade, minden máshol, ahol kevés lenne az a celeron, oda kevés lenne az én pentiumom is. Ahova elég a cerka, oda meg minek a pentium? 35 helyett 40fps? Megéri az neked? Nem igen.
2015. júl. 1. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:

A GTA 4 egy optimalizálatlan vacak. :) Az rossz mérvadó.

De amúyg filmezésre bőven jó a Cerka is. Igaz hogy a Cerka az Intel leggyengébb processzora, de az általad dolgokra bőven elég. (Movie Maker? Az meg tudtommal nem használ 1 magnál többet)

2015. júl. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!