Windows 8.1 100% HDD hasznalat?
Amiota windows 8.1-em van, elinditom a chrome-ot vagy akar egy total commander-t a HDD elkezd 100%-on dolgozni 1-2 percig. Mar kezd angyon idegesiteni, hogy mi kerul egy tetves bongeszo vagy egy total commander (peldaul, de masnal is ezt csinalja) megnyitasaban ilyen sok ido?
Haldoklik a HDD? Windows 8 hiba?
virus irtora gondolsz?
avast
ha folyamatosan ketyegtetem a rendszert, kattintgatok ide / oda, bongeszek neten, zeneket inditok el kulon, esetleg filmekbe nezek bele nincs gond
de ha sokaig nem csinalok semmit a gepen, pl megnezek egy 2 oras filmet aztan szornyu meddig tart neki ha el akarok inditani valamit
win7-el nem igen tapasztaltam ilyet, bar regen volt mar win7-em, de amiota win8 van es eltelt ugy 2 honap a telepitese ota ezt csinalja, letezne h 2 honap alatt ennyire belassulna? win7-nel evente 2x csereltem wint es nem volt ilyen lassulas
Szia.
Esetlegesen windows update okozhat ilyen jellegű gondot, nézd meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
Sok sikert.
üdv.
az adott program amit elinditok az az elso, de max 3.1mb/s
az alatta levo 3 valtozo sorrendu
avast, system, service host local system: network destricted (8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!