Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Nem akar müködni a GTA IV a következö gépen:
AMD Athon 64 X2 Dualcore 6000+
4 GB RAM
nVidia Geforce GTS 250 1 GB
Windows 7 oprendszer.
Mi lehet a baj? Kösz elöre is.
2010. márc. 2. 20:12
2/8 anonim válasza:
Az sokmindentől függ, tudni kellene hozzá, hogy mit ír ki a játék, de tény, hogy tényleg nem a géppel lesz a baj az tuti:D.
Azt azért megpróbálhatod, hogy az összes drivert, felfrissíted.
3/8 anonim válasza:
ha a jhátékot letöltötted, akkor valószínűleg annak a hibája, bővebben fejtsd ki hogyhogy: nem működik? ha a játékot legális úton szerezted be, lépj kapcsolatba a terméktámogatással.
4/8 A kérdező kommentje:
Fóliás(teljesen legális) játékról van szó.
2010. márc. 2. 21:27
5/8 anonim válasza:
Kár volt megvenned, a játékkal van a hiba, nekem is csak kis ideig működött, majd azt írta, hogy telepítsem újra. Aztán megint. Aztán megint. Körülbelül ötödjére meguntam és eladtam.
6/8 anonim válasza:
Feltetted a Rockstar Games Social Klubot és regiztél Games for Windows LIVE-ra? Ezek szükségesek hozzá - ajánlott friss driverekkel harcba indulni és az sem árt, ha a játék fel van patchelve a legfrissebb verzióra.
7/8 anonim válasza:
Mellesleg hasonló gépem van:
A proci detto, csak 6400+
2x2GB RAM
GeForce 9800GTX+ 512MB
Vista x64 SP2
Nálam torrentről volt és jól ment. De az említett dolgok is telepítve voltak.
8/8 A kérdező kommentje:
Fel van rakva minden(legfrissebb patch, driver stb.). Bugos a game.
2010. márc. 3. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!