Az nagyon gáz ha az MSI R9 390 8GB-os videokártya mellé, csak egy AMD FX-6300-as proci társul?
Nagyon jó kis processzor az az FX-6300, ha FullHD-ben játszol majd magas beállításokkal ( ugye erre van a kártya, mert felsőkategória ), akkor csak kis esetben lehet CPU limited.
Amúgy, ahogy az előttem állók tanácsolták, jobb hűtő és húzás a procin.
az gaz hogy 8gb os vga t vettel, ami csak cfx ben ervenyesulhet kesobb, viszont egy cfx rendzser upgrade nem fogja megerni (lenyegeben csak a vga t tarhatnad meg hozza) 390 t meg nemtudod majd normalis aron eladni nagy eselyel, itt min. 2-3ev tavlatrol van szo persze
szoval ez iszonyat veszteseges ertelmetlenseg volt
bar igaz hogy a felhazsnalok min. 3/4-e igy tesz szoval vegulis mindegy
amugy ahogy irtak ahol jo jo, hazsnalod m'eg tudod, aztan cpu oc
#3 jól mondta,rángasd meg azt a procit :D nekem FX-6350 megy 4.7GHz-en,kihajt ez mindent,viszont készülj fel hogy a gép mellett hőgutát fogsz kapni XD
nekem a gépházban 70fok szokott lenni 2-3órás gamingnél,amit rendesen fúj is kifele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!