A DVI-D milyen minőségű képet képes továbbítani?
Figyelt kérdés
Adod egy Samsung S22D300 monitor FULL HD-s. Nem HDMI kábellel hozza át a képet, hanem D-Sub kábellel. Tudom, hogy ez kép minőség rosszabbodással jár. Az lenne a kérdésem, hogy a videokártyában nincsen DVI-I és hogy a DVI-D Full HD képet add és színt is visz ? És a videokártya milyen ?
Videokártya: [link]
2015. jún. 27. 13:00
1/2 Trevor. válasza:
A linkelt kártyán van hdmi, DVI-D és DVI-I is (már amennyire a PCX adatai korrektek, most nem néztem meg az Asus oldalán). A kártya árához képest jó, sokan panaszkodnak arra, hogy artifactingolhat a kártya a hűtetlen VRAM miatt. Ezt egy jól szellőző ház megoldja, de egy kis VRAM órajel-csökkentés vagy ilyen hűtőborda is megoldja (nyilván ahány hűtetlen chip van, annyi darab kell belőle): [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Írtam nekik egy levelet a biztonság kedvéért. Köszönöm neked a gyors választ! :) Persze, a hűtés meglesz oldva a házban. Egy Mars Gaming MC3 nevű házat fogok venni és rakni fogok bele 3 ventilátort. (előlre, hátulra és oldalra)
2015. jún. 27. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!