Hogyan birnám beallitani, hogz a procesorom csak 2,5 ghz-n dolgozzon?
Figyelt kérdés
X550D-s laptopom van, Cpu A10 2,5ghz (3,5 boost), grafikus AMD Radeon HD 8650G(integralt)+ AMD Radeon HD 8670M(2gb), 4 giga ram. Amikor elinditom a jatékot a cpu felmegy 83-84 fokig, parhuzamossan megy vele a 8670M grafikus 73 fokig es akkor lelassu. Ilyenkor a cpu 3,2-3,5 ghz-n dolgozik, ha a cpu-t lelassitom akar 99%-ra csak 1,8 ghz-n dolgozik es akkor meg az vegett lassu a gepem, valakinek van valamilyen otlete,hogy mit tehetnék ez ellen?2015. jún. 26. 21:06
1/4 anonim válasza:
Én az energiasémákban egész jól be tudtam állítani ezt(a processzor- maximális processzorteljesítményt vedd lejjebb mondjuk 80%-ra)
2/4 A kérdező kommentje:
Azt alitottam át, de ha akar 99% is rakom 1,8 ghz-re leesik, és azon all kb 60% ig, akkor meg 1,4 ghz-re esik le, de nem birom sehogy se beállitani,hogz 2,5 ghz korul dolgozzon, ami az alap neki.
2015. jún. 26. 21:28
3/4 anonim válasza:
Catalystban nem lehet beállítani? Ismerősöm AMD processzorát ott lehet állítgatni
4/4 A kérdező kommentje:
Ott 2500-on all, de ha azon all akkor is felmegy 3,2-3,5-re, ha leveszem 1800 ra akkor meg pontossan azon dolgozik.
2015. jún. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!