Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy HD5770 VGA kártya...

Adott egy HD5770 VGA kártya van rajta Display port, de ugyan melyik? 1.1 vagy 1.2?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jún. 26. 17:31
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

a linkelt vga gyari kodjahoz mert nincs gyartoi oldal?:D

kezikonyve nincs?

nincs meg honapra pontosan a gyartasi ev? (bar az se garancia ra hogy egybol az ujabat nyomtak ra ha a regibol sok volt

2015. jún. 26. 17:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Közben én is kutakondtam és én is elsőként arra gondoltam hogy lehet a Dp 1.2 még meg sem jelent mikor a kártya , és arra jutottam hogy a kártya 2009 szept.10. a Displayport 1.2 meg 2009 dec 22.. (azt akartam HDMI 2.0 -ra átalakítani (mert a kártyán csak HDMI 1.3 van... Erre meg lassan ideér a 4K Tv HDMI 2.0 bemenettel , rádugni meg nincs mire :) ) A Displayport 1.1 és a HDMI 1.3 és 1.4 sebessége is csak a fele a szükségesnek

A 4K 60Hz-n csak HDMI 2 -menne át (vagy Dp 1.2-n de az nincs a Tv-n :) Hát kábelre még talán futootta volna de új VGA-ra már nem.. mire arra is összejön elavul a TV hahaha.

Köszönöm a segítséget, több válasszal ne "killódjatok" azóta a sapphire is szólt ezekre még nem került DP 1.2

2015. jún. 26. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért a HD5770 idejében nem igen volt szempont a 4K 60HZ.

30Hz így is lenne.

2015. jún. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!