Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptophűtőt vegyek?

Milyen laptophűtőt vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van nekem egy Deel Inspiron 15 3000 típusú laptopom és a nyári hónapokra szeretnék alá venni valamilyen hűtő tálcát. Amiket néztem sajnos a ventik a gép hátuljához esnének de ennek a közepét és az elejét kéne hűteni mert ott melegszik. Tudnátok ajánlani valamilyen jófajta hűtőt ami pont ott hűtené a gépet amerre kell is? A válaszaitokat előre is köszönöm!

2015. jún. 26. 15:00
 1/2 GoatSheepDog ***** válasza:

Nos olyan hűtőből rengeteget lehet találni ami alul hűti a laptopot, de ami oldalt is hát nem tudom.

De mivel nyár van, előkerültek az asztaliventilátorok, én meg vicces kedvemben vagyok ezért az a javaslatom hogy állítsd be a ventit úgy hogy a laptop oldalát fújja. Elég silány megoldás, de szerintem ha más nem akkor ez fog segíteni. ;) :D

2015. jún. 27. 10:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam, a gépnek az alját kell hüteni nekem is, az oldalát nem, csak a gépnek az alján a felém eső része melegszik és amiket találok azok meg pont a fal fele eső részét hütenék ahol nekem pont az akku és a CD meghajtó is oda esik ami pont nem melegszik. De a ventillátoros ötlet az nem rossz :)
2015. jún. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!