Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a laptopom (papartíc...

Nem indul a laptopom (papartícióban van rajta a Windows XP és a Vista) mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig semmi baja nem volt, hogy a Vistát vagy az Xpt indítottam el, tök gyors volt, de most Amikor bekapcsolom, és kiválasztom a vistát, akkor csak tölti a rendszert és újraindul. Ha az Xpre megyek rá, akkor tölti, Xp jel, aztán nagy feketeség. Ha csökkentett módban akarom, akkor kék hibaüzenet. Telepítő CD nincs hozzá :/ mit csináljak? 18/L

2015. jún. 26. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Természetesen a Linux-ra szavazok.:)
2015. jún. 26. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Van másik müködő géped?
2015. jún. 26. 13:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Nincs, az is tönkrement, esküszöm semmit nem csináltam vele, nem ölöm a gépeket, basszus :D
2015. jún. 26. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Mind a két gép esetében gyanúsan hardverhiba áll fent.

Ez nem csak hogy nem oldható meg (így távolról) de még csak biztosan el sem dönthető...

Tehát ha van olyan ismerősöd aki nem csak felhasználói szinten kezeli a gépet (akár távoli ismerős... lehet kapsz kedvezményt) kérd meg, hogy segítsen. Végső esetben szerviz! (Ha "javíthatatlan" akkor vidd másik szervizbe és ha ott is azt tanácsolják vegyél újat, csak akkor vegyél másik gépet. A szervizek egy része -amelyik forgalmaz is- szereti hamar javíthatatlannak minősíteni a gépeket, hogy rádsózzák amiket forgalmaznak.)

2015. jún. 26. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs olyan ismerösöd aki ért hozzá?
2015. jún. 26. 13:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem, ennyire senki nem ért hozzá ismerőseim közül, lány létemre én megyek át a haverokhoz segíteni ha valami gondjuk van a géppel :D
2015. jún. 26. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Gondolom ők csak a játékokhoz "értenek". :) Akkor marad a szerviz...
2015. jún. 26. 13:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem, ahhoz sem, abban szoktam segíteni nekik :D hát igen, nincs más cálasztás:/ nagyon köszönöm a válaszokat! :)))
2015. jún. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!