Megéri ez a 2 számítógép?
Ára:65.000ft
Processzor (CPU): Pentium Dual-Core E5400 ; 2.70GHz
Videokártya (GPU): NVÍDÍA GeForce GT 240
RAM: 2GB
Merevlemez: 500GB
Alaplap: ASUS Motherboard
2 éve vásárolt
Ára:50.000ft (monitorral együtt)
- AMD Athlon II X2 245 2.9GHz AM3 Processzor
- Asus M4A78 alaplap
- 4GB DDR3 ram
- Gigabyte 9800GT 1Gb Gddr3 videókártya
- Seagate 320Gb merevlemez
- Chieftec 500W tápegység
- Aerocool Extreme Engine 3T ház
Monitor:
Samsung Syncmaster 2343NW 23"
Éedekelne megérik e és mennyit érnének meg,menyiért érdemes megvenni?
2. Ha újonan lenne 98ezer körül.
1.Arról meg több adat kéne.
az első erősen túlárazott a másodikban meg a monitor az ami igazi értéket képvisel.. ilyesmi árban azért már vannak 4 magos gépek a gta4 meg úgyis maga dönti el hogy min akar futni vagy min nem.. mondjuk ha biztonságban akarod tudni őket hosszútávra akkor majd valamikor megéri tápot cserélni majdnem mindben amelyiket használtan veszed..
Szia! Én most egy celeronos gépet vettem! Természetesen későbbiekben fejleszteni fogom.
Nos, akkor nézzük a konfigom: Intel Celeron g1840
Asrock H81 alaplap
2 gb ddr3 ram
i3/i5/i7/Pentium/Celeron/Xeon támogatás
Intel HD grpahics 256 mb vram
500 gb toshiba vinyó. Mindezt 55 ezerért (áfával!) plusz 3k az egyéb garanciális költségekre (meg szállítás, miegyéb..)
Nos, az alaplapom fapados, de az igényeimnek bőven megfelel. Ramot veszek még később 8 gb-ot. Core i5 processzort úgyszintén. De a ramot és a procit néhány hónapon belül kell megvennem, nem várom ki míg hiánycikk lesz a haswell :) (már kezd az lenni :/ ) Videókártya várhat, mert a pcie az visszafele kompatibilis. Ha még nem vetted meg a gépet, gondolkozz el rajta, mert ez a konfig nekem bejött :) (am a tápegységem 400W) Ház tetszőleges. Remélem segítettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!