Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri venni egy...

Szerintetek megéri venni egy ilyen pricit? (leírás)

Figyelt kérdés
Sziasztok ,van egy 4magos intellem, 2 év használat után egyáltalán megéri venni egy ilyet?? AMD X8 FX-9590 4.7GHz statisztikák alapján eléggé jó
2015. jún. 25. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen az az intel proci?

Ez az amd nem éri meg Amd ami megéri: Fx 6300, Fx8320

Fm2+ : X4 860k

Én már nem vennék Am3+ foglalatú procit

Inkább ebbe vennék másikat de szerintem nem lehet baj egy 4 magos 2 éves Intellel

2015. jún. 25. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:
szia, ha fogyasztas v az ar miatt nem eri meg szted, en a udas miatt kerdeztem
2015. jún. 25. 18:46
 3/3 IceHunter ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen Intel processzorod van. A 2 éves még nem régi.

Ez az AMD processzor, igen jó, természetesen mindenkit elcsábít az órajele, aki nem ért hozzá, mivel 4700MHz, de nagyon sok a fogyasztása, az Intel i5 jobb játékra, mivel egy szálon sokkal erősebb, és így az i3, ami két magos is megbírkózik és egész szépen futtatja a mai játékokat.

Ha mindenképpen AMD-t szeretnél venni, akkor amint a 1# írta AMD FX-6300, 8320, amihez illene egy igen erős processzor hűtő, főleg ha húzod, mert ugye az FX-ek leginkább húzásra valóak.

2015. jún. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!