Miért fagy le a Dell laptopom?
Figyelt kérdés
Van egy Dell E5520-as laptopom(windows 8.1 proval),amivel csak annyi a gondom,hogy 1 nap 2-3x lefagy.Olyankor csak a gép ki-be kapcsolása segít,illetve,ha torrentezésnél magára hagyom a gépet 2-3 órára,ugye energiatakarékossági szempontból elsötétül a kép,s ugyanúgy csak újraindítással tudom megoldani a dolgot.Lehet,hogy túlmelegedés van a háttérben?Mert a sentinel 45-50 fok közötti értéket is mutat a HDD-nél.Szerintem ez sok.Egyébként az állapota 100/100.Vagy ti mire gyanakodtok?2015. jún. 25. 01:03
1/5 anonim válasza:
Speccy-vel nézzd meg a többi hőfokot is.
Driver-ek fennt vannak?
2/5 A kérdező kommentje:
Az okozhatja a gondot?Erre nem gondoltam.Oké nem vagyok annyira jártas ezekben a dolgokban.Köszi szépen a választ,holnap megírom mi a fejlemény.Remélem nem csinálja majd ezt,mert egy nagyon megbízható konstrukció.
2015. jún. 25. 01:07
3/5 A kérdező kommentje:
letöltöttem a drivert,már megnyitottam total commanderrel,winrarral is,csak nem tudom mit kell megnyitni?
2015. jún. 25. 17:31
4/5 A kérdező kommentje:
Vagy melyek a legfontosabb driverek,amiket telepíteni kéne?Mert ilyet,hogy tapipad,billentyűzet,wifi drivereket nem telepítek,mert azok működnek tökéletesen.Csak melyek az "életbevágóan" fontos driverek?Ilyen,hogy chipset?
2015. jún. 27. 01:53
5/5 A kérdező kommentje:
A hiba újra előjött win10-nél.Lehetséges,hogy ez a széria nem kedveli már a win8.1-et,illetve win10-et?Hallottam ilyet is,igaz más típusú laptopnál.
2015. aug. 28. 03:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!