Hány gb RAM fér ebbe az alaplapba? (M5A78L-M LX)
Figyelt kérdés
A gyártó oldalán 16 gb-ot ír, de a dobozán azt írja hogy max 8 gb. Rá is kerestem hogy mennyi de valahol 8-at valahol 16-ot mondanak akkor most melyik?2015. jún. 23. 13:41
1/3 Killer81 válasza:
A kutya valszeg ott van elásva, hogy ebből az alaplapból van egy alap és egy V2-es változat. Általában kis kiviteli különbség van a kettő között. Ha sehol sincs ráírva az alaplapodra az melyik, akkor az asus oldalán mindkettőről találsz képet. Próbáld beazonosítani. Általában kis különbségek vannak.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem megvan a doboz és sima LX van ráírva. A dobozon 8gb max ramot ír a gyártó oldalán meg 16-ot.
2015. jún. 23. 16:21
3/3 anonim válasza:
írj az asus supportnak de én más oldalon is 8gb-t látok szóval szerintem csak 8-at kezel viszont az ő oldalukon tényleg 16gb van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!