Játékra jó ez a HDD?
Figyelt kérdés
Illetve 1080p-s videót bír jól felvenni?
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Belső cache (MB): 64
Csatolófelület: SATA III
Fordulatszám (rpm): 7200
Kapacitás (GB): 1000
Méret (col): 3,5
Termék osztály: WD Blue
15 ezer Ft
2015. jún. 22. 16:03
1/4 anonim válasza:
A laptop csak a sokadik elem ebből a tekintetből.
A 7200 rpm a mai hdd-k sokaságának jellemzője. Jobb, mint az 5400-es, mely régebbi laptopokban volt igazán jellemző.
A videofelvétel és a játék a procidtól, a rendelkezésre álló ram mennyiségétől és a videokártyádtól függ majd.
2/4 anonim válasza:
"laptop" helyett "hdd"
(már előre gondolkoztam, így félregépeltem)
3/4 A kérdező kommentje:
Amelyik játékot akarom én felvenni videófelvétel közben 100%-on van a lemez és lemegy az fps (WD green 32 mb, nem tudom hány rpm) a cpu, ram 50 %-on megy, azért kérdezem hogy ez bírná-e a felvételt 1080p-ben.
2015. jún. 22. 16:15
4/4 anonim válasza:
Nem HDD a szűk keresztmetszet... BF4et játszok meg CSGOt még 2005ben vásárolt HDDvel. Igaz 120GB, meg többet várok, mert lassabb az olvasási hibák miatt, de betöltés után semmi baja sincs a gamenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!