Milyen 20 inches full hd monitort vegyek?
Figyelt kérdés
Olcsón szeretnék venni egy 20 inches full hd monitort, persze szép kijelzővel! Nem kell, hogy mindenféle extrákkal legyen felszerelve!! A márkáját rátok bízom, én nem tudom, hogy melyik a legmegbízhatóbb.
U.I. Most egy samsung SyncMaster 2043 wm-et (1680x1050)használok, már több mint 6 éve megvan. Alapvetően nincs vele baj, de van egy hibás pixele, és ha van egy megfizethető full hd-s monitor, akkor ara lecserélném!
2015. jún. 21. 13:46
1/5 |Orfeusz| válasza:
Ha olcsót szeretnél, bármelyik kulcsszavak közt felsorolt gyártó jó lesz. Vedd azt, amelyik a legjobb áron van. Alig van különbség köztük.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs egy ilyen monitor ajánló hely?:D Mert biztos vagyok benne, hogy vannak selejtes szériák is. Vagy nincs?
2015. jún. 21. 13:54
3/5 BM-Striker válasza:
Mi számít neked olcsónak.
30-40 körül már vannak belépőszintű IPS paneles monitorok, amik kb mind ugyanazt tudják és anyagfelhasználásra tökéletesen elegek.
4/5 A kérdező kommentje:
30-40 ig sztem jó ár. Konkrétumot tudsz mondani?
2015. jún. 21. 17:26
5/5 BM-Striker válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!