Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gamer gépet vegyek ha...

Milyen gamer gépet vegyek ha MAXIUMUM 200 ezerig megyek el?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy tűrhető fps-el vigye a mai játékokat.Teljesen a 200 ezer a plafon, de nem baj ha olcsóbb :) Monitor,egér,billentyűzet nélkül? Szerintetek ennyiből milyen teljesítményű gép hozható ki? 100%-ig a teljesítmény a lényeg.

2015. jún. 20. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Raijintek Arcadia (8E)

Super Flower SF-450W (19E)

Asrock B85M bulk (14E)

i5-4460 (51E)

2x4gb 1600 cl9 (17E)

WD ezex 1tb (15E)

Sapphire R9 280 3gb (57E)

Ez 181E+posta pcx.hu oldalon.

2015. jún. 20. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez még megérheti használtan de garival, amíg valaki le nem csap rá, mert 15E-el olcsóbb mint a boltban.

2015. jún. 20. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit az első írt, az nagyjábol pontos, csak egy dolgot húznék ki.

Azt az 1TB-os vinyót felejtsd el, egy SSD-vel jobban járnál.

Nem mind1 hogy 1 perc amíg betölt a géped vagy 15 másodperc, nem is beszélve, hogy videórenderelésnél és visual effectekhez mérföldeket dob.

Bár tény, hogy a játékokban nem számít akkorát, de az érzésre sokat dob: hogy igen egy fas..za, gyors gépem van.

De kalkuláld bele az árat 128 vagy 240giga SSDnek van ára, de megéri :)

2015. jún. 20. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

3: Szerintem felesleges ezen spórolni. Max gyűjt egy kicsit és vesz bele később egy SSD-t. 128 giga nem sok mindenre elég, még a munkahelyemen is pillanatok alatt telepakoltam, ahol nem torrenteztem, csak dolgoztam a gépen.

A Windows betöltési sebességén kívül meg sok mindenen nem tapasztaltam, hogy gyorsabb lenne.

2015. jún. 20. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van SSD-m, utólag raktam bele az asztaliba, hát nem dobtam tőle egy hátast (pedig gtx 970 meg i5 4690k van mellette), szóval lehet írogatni hogy ilyen meg olyan fa-sza, az 1TB-tal jobban jársz, amit elsőnek írtak össze neked.

Ha TE úgy érzed, hogy lassú, majd akkor külön vegyél bele később SSD-t, de én annyira nem érzem az előnyeit, mondjuk a játékaimat a hdd-n tárolom.

2015. jún. 21. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!