Milyen gamer gépet vegyek ha MAXIUMUM 200 ezerig megyek el?
Raijintek Arcadia (8E)
Super Flower SF-450W (19E)
Asrock B85M bulk (14E)
i5-4460 (51E)
2x4gb 1600 cl9 (17E)
WD ezex 1tb (15E)
Sapphire R9 280 3gb (57E)
Ez 181E+posta pcx.hu oldalon.
Ez még megérheti használtan de garival, amíg valaki le nem csap rá, mert 15E-el olcsóbb mint a boltban.
Amit az első írt, az nagyjábol pontos, csak egy dolgot húznék ki.
Azt az 1TB-os vinyót felejtsd el, egy SSD-vel jobban járnál.
Nem mind1 hogy 1 perc amíg betölt a géped vagy 15 másodperc, nem is beszélve, hogy videórenderelésnél és visual effectekhez mérföldeket dob.
Bár tény, hogy a játékokban nem számít akkorát, de az érzésre sokat dob: hogy igen egy fas..za, gyors gépem van.
De kalkuláld bele az árat 128 vagy 240giga SSDnek van ára, de megéri :)
3: Szerintem felesleges ezen spórolni. Max gyűjt egy kicsit és vesz bele később egy SSD-t. 128 giga nem sok mindenre elég, még a munkahelyemen is pillanatok alatt telepakoltam, ahol nem torrenteztem, csak dolgoztam a gépen.
A Windows betöltési sebességén kívül meg sok mindenen nem tapasztaltam, hogy gyorsabb lenne.
Nekem is van SSD-m, utólag raktam bele az asztaliba, hát nem dobtam tőle egy hátast (pedig gtx 970 meg i5 4690k van mellette), szóval lehet írogatni hogy ilyen meg olyan fa-sza, az 1TB-tal jobban jársz, amit elsőnek írtak össze neked.
Ha TE úgy érzed, hogy lassú, majd akkor külön vegyél bele később SSD-t, de én annyira nem érzem az előnyeit, mondjuk a játékaimat a hdd-n tárolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!