Ez jó gamer pc?
Figyelt kérdés
Főleg gamelésre használnám.
Asus strix gtx 980
Asus x99-A
i7 5820k
8gb 2133 mhz kingston hyperx
FSP Raider 750W
1 tb western digital caviar blue
h100i
És házat írjatok :D
2015. jún. 20. 17:29
2/21 anonim válasza:
De olcsóbban is kijönne jó gép de te tudod
3/21 anonim válasza:
Nem jó.
A proci nem gamer gépbe való így a memória is feleslegesen drága és az alaplap is, a VGA túlárazott, a táp elég lenne 2 kártyának is, vízhűtés minek?
4/21 anonim válasza:
Gépház: Aerocool Strike-X One Advance Nagyob sok ventilátor belefér.
5/21 anonim válasza:
A #3 válaszolóval vagyok kénytelen egyet érteni. Az a proci munkára termett, egy kártya különben is lófing neki. Ha akár egy generációval visszamész, és mondjuk i7 4790K-t veszel, már kijön a különbözetből egy Titan X szerintem, vagy ahhoz közel, viszont a tápból is nyugodtan lecsíphetsz úgy 200W névleges teljesítményt, mert így ekkora fölösleges. Amúgy ilyen árkategóriában hogyhogy nincs SSD?
6/21 A kérdező kommentje:
Akkor írnál egy olyat gépet amit Te gondolsz?
2015. jún. 24. 19:37
7/21 anonim válasza:
8/21 anonim válasza:
Tippelek, ez a kártya feltöröl mindent a GTX970nel, ami vele egy árban van, viszont az nVidia még mindig jobb, ha a támogatást nézzük. Fuck my life :D Szerencsére még nem vettem kártyát, lesz időm dönteni.
9/21 anonim válasza:
Full HD felbontáson ma egy GTX970 akár picit erősebb is lehet, de felette már jobb a sima 390. (ebben a tesztben nem szerepel, de ha a 390X a 100%, akkor a 390 kb. 93%)
Két kártyás rendszerre is alkalmas a 8gb memória miatt. Ez a jövőre nézve nem hátrány.
10/21 anonim válasza:
Akkor inkább 970 lesz, szükségem lesz rá a Witcher 3 miatt, másra nem kell a jó kari.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!