Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MobilRack csak 15%-ig formáz?

MobilRack csak 15%-ig formáz?

Figyelt kérdés

Van egy WesternDigital

WD2500BEVT-22ZCT0 - 250GB HDD USB 2.0 MobilRack

15%-ig formáz teljes formázással

mind grafikus mind msDOS felületen, akkor megáll és nincs tovább.

Gyorsformázással használható, de most esedékes lenne egy teljes formázás, ötletek, tippek, esetleg valami alkalmazás amivel megoldható lenne?

2015. jún. 19. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Növeld meg a partíció méretét - ugyanis akkorára formáz, amekkora a partíció.
2015. jún. 19. 19:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocs, de vagy én fogalmaztam rosszul, vagy te nem értetted jól :)

Egybe van a HDD, nincs particionálva, a formázás megáll 15%-nál, és nem is ki javítást mint szektorhiba esetén tenné, de meg sem szakítja, csak áll és nem megy tovább.

2015. jún. 19. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs partícionálva, akkor nem is tudod formázni :D

Milyen programmal formázod? Hibaüzenet nincs? Meddig vársz?

2015. jún. 19. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Disk Management -> partíciók törlése (az összes) -> Partíció létrehozása (egybe tehát nem részekre-particionálva) -> aztán FORMÁZÁS -> FORMÁZÁS elmegy 15%-ig aztán NINCS TOVÁBB, nem áll le, nem hagy ki, nem ír hibát csak megáll!

Remélem ezúttal egyértelmű már.

Próbált programok:

- Disk Management

- GParted

- msDOS

2015. jún. 19. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem értem kedves kérdező hogy a többiek mit nem értenek ezen, szerintem egyértelmű, főleg mert amatőrök nem DOS-ban formáznak meg nem tudják mi a különbség gyors és teljes formázás között! :D

Én is a gpartedet javasoltam volna, de látom próbáltad, gondolom a win telepítőt is akkor.

Megpróbálok utánanézni hátha akad valami, aztán legalább lesz itt valami hasznos válasz, mert az eddigi válaszadók többet kérdeztek mint a kérdező :D

2015. jún. 19. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Iktasd ki a rack-et, kösd a vinyót közvetlen a gépre és próbáld újra!

Ha így megy, akkor a rack a szar, ha nem, akkor a HDD. (valószínűleg)

G.

2015. jún. 19. 22:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Közvetlenül beraktam, akkor is maradt a hiba.

A HDD hibára én is gondoltam, de mint mondtam, ha szektorhibás lenne akkor megpróbálná javítani vagy kihagyná de mindenképp jelezné. Ha a mechanika hibás akkor más a fájlok írása/olvasása sem menne. stb stb stb

2015. jún. 19. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Létezik még azon kívül ezer hiba. Próbáld ki másik gépben is, ha ott sem jó, akkor jobb kézzel bal váll fölött jó messzire, esetleg nézesd meg egy ismerős hozzáértővel.

G.

2015. jún. 20. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!