Laptop töltő/akkumulátor probléma?
Korábban már tettem fel egy kérdést, ott a következő volt a problémám. Hálózatról használom itthon a laptopomat. De a töltője valamiért megkergült (gondoltam én). Be van dugva meg minden, de ki/be kapcsol a töltő. Szóval egyszer jelzi, hogy hálózatról megy, majd jelzi hogy ki lett húzva. (A laptopon a led ilyenkor elalszik, viszont a töltő adapterénél nem). És ez kb 10 sec-enként változik.
Illetve, néha amikor rádugom a töltőt akkor azt írja, hogy csatlakoztatva de nem töltődik, és a led narancssárgán villog.
Most vettem egy új töltőt, de ugyan ezek a problémák állnak fent. Akkor az akkumulátorral lesz a gond?
Gondolom amikor narancssárgán villog azt akarja jelezni, hogy hálózatról megy de az akkut nem tölti. De ez eddig sosem volt mióta megvan a laptop.
Akkor valószínűleg tényleg az akkumulátor mehetett tönkre? Legalábbis kezd meghalni?
Vagy az inverterrel.
Próbáld ki, hogy mennyi az aksi üzemideje, ha arról használod.
Vagy az AIDA kiírja neked, hogy kb. mennyire használódott el az aksi.
Az akku jól bírja, ~2-3 óra de már elég régi. Meg az új töltővel sincs változás. Akkor az inverterrel lesz a hiba?
És hogy deríthetném ki, hogy milyen inverter kell bele? Illetve ha nem cserélem ki, lehet nagyobb baja is a gépnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!