Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xfx Radeon Hd4830-as videokárt...

Xfx Radeon Hd4830-as videokártyának elég 420w-os tápegység?

Figyelt kérdés
Benne van a gépben elindítom és a kártyának a hát oldalán van valami jelző fény és pirosan világít ez miért van, nem kapcsol fel a monitor hanem az alaplap sípol, miért mi lehet a baj?

#videokártya #xfx radeon
2015. jún. 18. 23:01
1 2 3
 21/23 Trevor. ***** válasza:
Annak pedig 65W a TDP-je. Bőven elég a gépnek egy FSP 350W, többet ér, mint ezek a minőségtelen 600W-osok.
2015. jún. 21. 11:11
 22/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a segítséget. :)
2015. jún. 22. 21:52
 23/23 A kérdező kommentje:
Megvettem az új tápot de még most se működik a kártya, pedig átvittem haverhoz nála ment tökéletesen nálam meg az alaplap elkezd sípolni vga hibával, próbáltam ez előtt 1 másik radeon kártyával azzal is ugyan ezt csinálta pedig nálam 1 előbbi konfigba működött az a kártya nvidia-val meg rendesen működik a mostani alaplapom, mi lehet a probláma?
2015. jún. 26. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!