Meddig várjak? (vga)
1-2hetet irt itt valaki
kulfoldon mar kijotek
nos szerintem nem tudom
:D
fejlodtek valamenyit
de eb sokar latvanyosabat vartam
azthiszem nvidia t nem sikerult m'eg be'erniuk sem nem hogy lehagyniuk
es ez hatalmas csalodas, azthiszem tovabra is nvidia t fogom ajnarozni...
* 'en sokkal *
tehat mar idoben tenleg csak napokat kel varni nem honapokat
mas kerdes hogy lesz e ertelme... ahogy latom semi...
amd kinyomta 7000 szeriat es az anyira jo let hogy bestagnalta magat mint egy szikla, persze telenyomta fucsorokkal is ami szep es jo, de ha a kovetkezo szeria is 7000 ujrakiadasa lesz akor oltari nagyot fog bukni, nvidia meg rohog majd a markaba, mert most mar ket lepesel fog az amd elot jarni
ekkorat csalodni
Epic Fail...
Ha már idáig vártál, szerintem célszerű megvárni az új kártyákat is.
Az viszont tény, hogy állítólag nem annyival erősebbek, mint amennyire nagyon sokan számítottak. Árban a legerősebb kártya asszem olyan 110k + áfa körül lesz.
#5 igazabol 280x et is siman kel vinie, i5 melett persze, de ha nagyon felsz esnem akarod nyuzni se akor persze ne vegyel (280 nem eri el a 240W os agankenti hatart sem, ha erre gondolsz)
960 ara is biztos esni fog(ha 200asoke) de gondolom azt meg nem akarsz...
Én azt olvastam, hogy a 370x a mostani 280 280x videokártya tudását fogja adni kb ugyanannyiért, 55.000-65.000 ft-ért. Ha jól emlékszem tán ugyanúgy marad 256 bites, csak annyi hogy kb nem 80 hanem 110 db textúrázó lesz benne, meg 1-2 fajta processzorral lesz benne több.
Véleményem szerint: kifejlesztettek egy új memóriát, (IBHM ha jól emlékszem) ami 2x gyorsabb mint a jelenlegi GDDR5. Erre mit csinál az AMD? : No! Akkor ez egy király találmány, dobjuk fel a 290-re" De miért nem rakták rá a 370-es kártyákra? Sokkal jobb lenne.
9: Ha eddig vártál, akkor már kibírod. Én is azt csinálom. Aztán majd meglátjuk.
Talán nem fog hirtelen sokat romlani a forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!