Szerintetek ez a gép config passzol?
Figyelt kérdés
2 képben mutatom,úgy egyszerűbb.
1.kép:ház,alaplap,táp,ram : [link]
2.kép:proci,videókártya,dvd író,merevlemez: [link]
A legfontosabb kérdés,minden passzol?
2015. jún. 18. 16:52
11/28 anonim válasza:
azt a márkát nem is ismerem.
inkább akkor ez vagy amit már javasoltam: [link]
12/28 anonim válasza:
FSP Raider 550 miért nem jó? Az egy korrekt táp, egy játékos gépbe, na jó irodaiba meg túl árazott, de egy játékos gépbe mindenképpen megfelelő.
13/28 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy nem ismered,de lehet jobb amit én írtam.
Utána olvasok mindegyiknek
2015. jún. 19. 12:30
14/28 A kérdező kommentje:
Rendben,csak nem találom gépösszerakóban.
Véleményt azért kaphatok hogy milyen az a 80+goldos táp amit írtam?
2015. jún. 19. 12:34
15/28 anonim válasza:
Nem tudom milyen, de nem éri meg, mert az FPS Raider 550 ugyanennyibe kerül, megbízható, és ráadásul 100W-al többet tud, ami egy ilyen (sokat fogyasztó, de ráadásul a bővíthetőség miatt is) videokártyánál elég fontos, hogy minél nagyobb legyen a teljesítménye.
16/28 A kérdező kommentje:
Akkor FSP 550W Raider S 550 80+ lesz a táp,már csak ház kell :)
2015. jún. 19. 13:11
17/28 anonim válasza:
Én a Raijintek Arcadiát ajánlom, szerintem még szürkében is elég jól néz ki, mert feketében nincsen. De a legfontosabb, hogy nagyon jól szellőzik. De akár vehetsz még Sharkon Vaya II-t is, de arról kevesebbet tudok.
18/28 A kérdező kommentje:
2015. jún. 19. 13:19
19/28 A kérdező kommentje:
A Samsungos DvD írom amit írtam ide,az betudja olvasni a lemezeimet?
2015. jún. 19. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!