Sowilo kérdése:
A monitor felbontását miért nem tudom megváltoztatni?
Figyelt kérdés
1600x1200 felbontást használtam éveken keresztül. Most viszont ahogy bekapcsoltam a gépet, 1400x900 felbontással indult el. Próbáltam a vezérlőpultban visszaállítani, de amint rákattintok az "alkalmaz" gombra, és elsötétül a képernyő, a monitor kiírja, hogy "out of range", pár másodperc múlva pedig visszaáll a kép, 1400x900 felbontással. Próbáltam a videokártya programjával is átállítani, ugyanez történt.
Win7-et használok, a kártyám Sapphire 4850.
Mit kéne tennem?
2015. jún. 18. 14:07
1/1 anonim válasza:
Szerintem a kártya fogja megadni magát.
Az "out of range" azt jelenti, hogy nagyobb felbontást akarsz beállítani mint amekkora a monitoré.
Azért zárd ki a monitor problémát, vidd el ismerőshöz, kössétek rá az ő gépére, hogy az mit reagál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!