MIkor, s miért emelkedtek ennyire az árak? (Számítástechnika)
Figyelt kérdés
Fél éve nem néztem az árakra! Most láttam Chieftec CTG 500 18 000 Ft! Én a saját ctg 550-em vettem 12 000 Ft-ért!2015. jún. 18. 09:49
1/8 anonim válasza:
Tehát ha egy termék(még nem is ugyanaz a termék) ára változik, az az egész piac állapotát tükrözi?
2/8 Trevor. válasza:
Én a WD Blue 1TB-t 13,5K-ért vettem, erre most 15K. Aztán a saját CTG-500am szintén 13 és félért vettem, az most 14,5K. A GTX 750 Ti kártyámat 38-ért vettem, most 42K.
3/8 anonim válasza:
Amúgy valószínűleg a USD - EUR árfolyam változása van a háttérben.
4/8 anonim válasza:
Anno 220 -ba kapni lehetett a dollárt most 280 ft az ára.
5/8 anonim válasza:
Januárban kètszer is durván zuhant az euró ès a Ft, gyakorlatilag egy teljes èvi árcsökkenèst nemhogy eltüntett, de mèg drágább volt ugyanaz mint egy èvvel ezelőtt.
6/8 A kérdező kommentje:
1# Most a legolcsóbb 550, amit találtam 17k... Az még sem 12k már megbocsáss, de mindenen látszik az áremelkedés, ha megnézted volna.. Viszont én ipon-on rendeltem, ezért ahhoz viszonyítottam, hogy ugyan olyan kategóriás gyengébb termék mennyivel drágább.
2015. jún. 18. 14:17
7/8 A kérdező kommentje:
Többieknek ment a zöld mancs!
2015. jún. 18. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!