Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek a gépem hogyan...

Szerintetek a gépem hogyan fogja vinni az alábbi játékokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom hogy nincs gépigény, és megjósolni is nagyon nehéz, a tapasztalatotokra és a véleményeitekre vagyok kíváncsi. :)

MSI GTX 750 Ti videókártya 8 GB Rammal, i3 4150-es processzorral rendelkező gépem van. FullHD-s monitorom van, de nem kötelező FullHD-ban játszani velük.

Az új Battlefront

Az új Tomb Raider

Új Hitman

Ghost Recon Wildlands

The Division

És más egyebek amiket bemutattak az i3-on.

Szerintetek? Elfogadhatóan (30 FPS) Low-Medium grafikán eldöcögnek?

2015. jún. 17. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha már FHD a monitor, akkor legyen a felbontás is FHD, és hát kitapasztalod majd, leszeded a tört változatot, beállítgatod egy kicsit, tesztelgeted mit bír, aztán annak megfelelően állítod be az eredetit is, csak ott több lesz az FPS. (már ha sz*r volt a tört)
2015. jún. 17. 15:19
 2/3 Trevor. ***** válasza:
Sajnos LCD monitor csak natív felbontáson ad szép képet. Amit E3-on bemutattak, az még nem jelent meg, így megjósolni sem lehet, hogy hogyan futna. A Tomb Raider pedig Xbox One exkluzív lesz, így azt elfelejtheted. Amúgy medium grafikára tippelek.
2015. jún. 17. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
[link] keresőbe beírod a játék nevét, majd a rendszerigényeknél (system requirements) beállítod hogy mid van. Ezután katt a Proceed gombra és kidobja, hogy mely grafikai beállításokon hogy futna.
2015. jún. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!