Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyennel áttörölgethetem a...

Ilyennel áttörölgethetem a számítógép alkatrészeit?

Figyelt kérdés

[link]

Van benne víz, alkohol meg illatanyag. Nem gyúlékony, antisztatikus, biolebomló. Nekem egy kicsit másabb csomagolású van, azon van tv, laptop, telefon, scanner.

2015. jún. 16. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
belső alkatrészeket ne törölgess folyadékkal. Ez csak kijelzőre való.
2015. jún. 16. 21:13
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor mivel sikálhatom őket tisztára?

2015. jún. 16. 21:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Alkatrészeket esetleg porszívóval, és azt is csak rendkívüli körültekintéssel, kikapcsolás, és áramtalanítás után. Ha meg leszeded a hűtőt a prociról hogy a lapátra ráragadt, lamellák közé beragadt koszt leszedd, utána azt illő újrapasztázni. Erre is figyelj.
2015. jún. 16. 21:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Ecset?
2015. jún. 16. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Az is jó, de legyen egy porszívó a közelben eltüntetni a port hogy ne szálljon össze vissza.
2015. jún. 16. 21:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Ecset + porszívó a jó kombó.
2015. jún. 16. 21:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a jó öreg "vidd ki a teraszra, kapcsold be a kompresszort és had szóljon a mutatvány"-t javasolnám.
2015. jún. 16. 22:27
 8/15 Trevor. ***** válasza:
Én zsepivel vagy vécépapírral szoktam portalanítani.
2015. jún. 16. 22:48
 9/15 |Orfeusz| ***** válasza:
100%
A kompresszor a lusta ember ecsetje :D Én is mindig azt csinálom, de érdemes szabad levegőn.
2015. jún. 16. 23:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy gumis, vagy autófényező ismerősöd (mit lehet tudni) akkor vidd el hozzá és sűrített levegővel fujast ki. Puha szőrű ecsettel fellazíthatod a letapadt port.

Ha nincs, akkor porszívó, ecset kombó. A porszívócső ne érjen semmihez.

A tápot, a procsszor és videokártya hűtőjét mindenképpen kifujatni tanácsos.

A ventilátorokat kézzel fékezd le, mert nem tesz nekik jót, ha bepörögnek a nagynyomású levegőtől.

Ha flakonos sűrített levegőt használsz, akkor figyelj arra, hogy nagyon lehűti azt amire ráfújod, ezért kicsapódik a pára. Meg kell várni, hogy kiszáradjon.

Nagyjából ennyi.

2015. jún. 17. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!