Ha 4 helyett 8 gb memória lesz a gépben, annak milyen hozadékai vannak?
Figyelt kérdés
Gyrosabb lesz vagy miben lesz jobb?2015. jún. 16. 14:09
1/7 anonim válasza:
tobb program futtatasa eseten is konnyebben dolgozik a gep
igenyesebb jatekok jobban futnak
2/7 anonim válasza:
Gyorsabb lesz sokkal. Játékban meg elég sokat számít már a 8gb ram. Már ott tartunk hogy a 4gb nem sok mire elég már.
3/7 Tengor válasza:
Attól függ, hogy mi a többi hardver. Ha jelenleg a RAM a kevés, akkor sokat fog gyorsulni a rendszer, a játékok.
Ha a RAM elegendő, de kevés a CPU v. a VGA, akkor édes mindegy, hogy 4 vagy 8 GB-ot nem tud a többi hardver kihasználni.
4/7 A kérdező kommentje:
Olvastam újabb játékoknál, hogy ajánlott vagy minimum 8 gb ram a futtatáshoz. Bár nem full HD a monitorom, hanem 1280*1024-es, de pl most a witcher 3 75 fps-sel futott (vagyishát annyira limitálta a vsync) teljesen felvett beállításokkal a 4 gb rammal. Ezért kérdezem, hogy milyen hozadékai lennének, ha már egyszer ajánlott a több (az előbbi játéknál a 8). Ha nem játékokban, akkor máshol. Vagy több memóriára nagyobb felbontás esetén van inkább szükség?
2015. jún. 16. 14:35
6/7 fersk válasza:
64 bites az op. rendszered, ugye? Különben semmi előnye.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, 64 bites. A helyzet az, hogy nem nagyon szoktam párhuzamosan futtatni sok dolgot. Még a böngészőben is 99%-ban csak egy fül van nekem megnyitva.
2015. jún. 16. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!