Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges egy SSD és egy HDD...

Lehetséges egy SSD és egy HDD partrációját RAID1 -be vagyis tükörbe állítanám?

Figyelt kérdés
Adott egy 120GB -os SSD és egy 1TB -os HDD ezt kettészelném 120GB -ra és 880GB -ra.

2015. jún. 16. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát.. ha meg is lehet oldani, max szoftveresen...
2015. jún. 16. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
írásnál ez hogyan jönne neked jól?
2015. jún. 16. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért jó ez?
2015. jún. 16. 11:48
 4/8 Trevor. ***** válasza:
Gondolom arra jó, hogy ha az egyik beadja a kulcsot, akkor partíció klónozással menthetők legyenek az adatok (nyilván HDD esetében).
2015. jún. 16. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2015. jún. 16. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:

lehet, windows lekezeli, viszont win alatt nem enged rendszerparticiót raidelni. linux alatt gond nélkül megcsinálod. Ha az alaplapod támogatja akkor hárdveresen lehet, de akkor is kétesélyes a dolog nagy eséllyel, a 880 gb az megy a kukába.

Egyéb szoftveres megoldással, vagy intel rapid techel talán esélyes a dolog

2015. jún. 16. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért is húztatok le azért, mert azt állítottam, hogy szoftveresen oldható csak meg?

Tudtok rá jó hardveres megoldást? Arra én is kíváncsi lennék..

2015. jún. 16. 21:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Valóban csak szoftveresen oldható meg, hardveresen is menne, de a 880GB a kukába menne és ráadásul egy SSHD vincseszteröl van szó. Úgy döntöttem inkább nem csinálom meg és időnként lementem az SSD tartalmát a Norton Ghost programmal, azért köszönöm a hozászolásokat.
2015. jún. 20. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!