Lehetséges egy SSD és egy HDD partrációját RAID1 -be vagyis tükörbe állítanám?
Figyelt kérdés
Adott egy 120GB -os SSD és egy 1TB -os HDD ezt kettészelném 120GB -ra és 880GB -ra.2015. jún. 16. 11:29
1/8 anonim válasza:
Hát.. ha meg is lehet oldani, max szoftveresen...
2/8 anonim válasza:
írásnál ez hogyan jönne neked jól?
4/8 Trevor. válasza:
Gondolom arra jó, hogy ha az egyik beadja a kulcsot, akkor partíció klónozással menthetők legyenek az adatok (nyilván HDD esetében).
6/8 anonim válasza:
lehet, windows lekezeli, viszont win alatt nem enged rendszerparticiót raidelni. linux alatt gond nélkül megcsinálod. Ha az alaplapod támogatja akkor hárdveresen lehet, de akkor is kétesélyes a dolog nagy eséllyel, a 880 gb az megy a kukába.
Egyéb szoftveres megoldással, vagy intel rapid techel talán esélyes a dolog
7/8 anonim válasza:
Miért is húztatok le azért, mert azt állítottam, hogy szoftveresen oldható csak meg?
Tudtok rá jó hardveres megoldást? Arra én is kíváncsi lennék..
8/8 A kérdező kommentje:
Valóban csak szoftveresen oldható meg, hardveresen is menne, de a 880GB a kukába menne és ráadásul egy SSHD vincseszteröl van szó. Úgy döntöttem inkább nem csinálom meg és időnként lementem az SSD tartalmát a Norton Ghost programmal, azért köszönöm a hozászolásokat.
2015. jún. 20. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!