A meghajtóm tegnap óta nem olvassa be a CD lemezt. Mik lehetnek az okai?
Figyelt kérdés
A DVD lemezt simán viszi de a CD-re sem írni nem lkehet se halgatni mert meg sem találja.Csináltam egy rendszervisszaállítást,hátha valamit töröltem vagy elnyomtam de ez se segített.Reggel annyi történt hogy újraírható CD-t töröltem de jött egy áramszünet.Mikor visszajött az áram utánna egyéb elfoglaltság miatt már nem foglalkoztam vele.Este már nem olvasta be.2007. nov. 4. 08:27
1/1 anonim válasza:
Szerintem hardverhiba. Biztosan az áramszünet adott a meghajtónak. Ha garanciális, vidd vissza és ne szólj az áramszünetről csak cseréltesd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!