Ti hogyan fejlesztenétek?
CPU limites a gépem GTA5 alatt,és kíváncsi lennék,ki hogyan fejlesztene,az adott körülményeket figyelembe véve.
Jelenleg a konfig:
Asrock Z97M OC Formula
i3-4330 + Raijintek Ereboss
1x8GB DDR3 1866MHz
HD7970
2TB HDD + OCZ Vertx 4 256GB SSD
Corsair CS550M
(Nem egyben vettem a gépet,és későbbi fejlesztést terveztem már akkor is,amikor a lapot vettem)
Eddig végig úgy voltam vele,hogy majd váltok egy 4690K-ra.
Viszont legjobb esetben is minimum 30 ezret rá kéne fizetnem a dologra,ami jelenleg kicsit sok.
Esetleg érdemes lenne eladni a lapot és procit talán 50 körül,és egy használt Z77-es lapba és egy 3570K-ba fektetni?
Ott ráfizetnem is jóval kevesebbet kellene.
Vagy esetleg más egyéb ötlet,amivel megúsznám a dolgot max 10-15 ezer belefektetéssel?
Gondolkozom azon is,hogy megvárom jövőre a ZEN-t ,viszont akkor kihasználatlan marad örökre a lap.
Az alaplap és a CPU is még legalább 2.5 év garis.
Egyébként szépen fut a játék,csak az a baj,hogy fullHD High-Very High beállításokon ugyanannyi FPS-em van,mint medium részletesség mellett.
Ha feltolom a grafikát,a kártya szépen ki van használva,95% felett,viszont a 2 mag is 100%-on jár,a HT pedig nem tesz csodát vele,a +2 szál csak ilyen 40%-os kihasználtság mellett megy.
Esetleg BLCK-t lehetne emelni ezzel a lappal és az i3-al?
www.cpu-world.com/Compare/441/AMD_FX-Series_FX-8320_vs_Intel_Core_i5_i5-3570K.html
te fx8 ad #2 is regi kifutot cpu, mar az Ivy cpu kal szemben se 'allta meg igazan hely'et
intel pedig teljesitmenyileg anyira nem lett erosebb hogy nagy gond legyen az elozo platformra aterni ha olcsoban jon ki
ha ennel a lapnal maradsz akor meg egy nagyobb ideig kikelene huznod vele, mert mi ertelme volt most i5 t veni bele ha le is csereled ahogy van uj platform, ezel nem lene gond ga megtehetned, de akor nem sporolnal most enyire
szoval ha ere gyujtogetnel akkor ezt is zondold meg, hogy utana le e csereled hamar, mert m'eg igazabol Ivy i5K t se feltetlen kel ak'ar par evig sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!