Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Dell Optilex GX280 gépről...

Egy Dell Optilex GX280 gépről lenne szó. Elromlott elvileg meglett javítva de továbbra sem jó a többi infó lent . Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A kondik szétmentek rajta kilettek cserélve kisebb uF esekkel de nagyobb V sekkel ez nem tudom okozhat e problémát . Első indításra beindult szépen de a többire csak iszonyatosan megy a venti és nem ad képet , nem ad hiba üzenetet se semmit.

2015. jún. 14. 16:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
XDD a Kocsmába nem azért jár az ember hanem hogy igyon XD
2015. jún. 14. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:
De a legtöbb üzletet ami mind két félnek kedvező ott lehet kötni:D
2015. jún. 14. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Amit írt itt előttem valaki, nem is nagy hülyeség. Igaz, én sem hiszem, hogy pont a kocsmába kéne shoppingolni... Ezt a választ annyiban módosítanám, hogy inkább valami régiségpiacra menj el. Én nekem egyszer ingyen adtak egy ilyen piacon egy s478-as alaplapot procival xDDDDD
2015. jún. 15. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!