Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Gyengébb proci (i5 ről i3 ra) vagy gyengébb videókártya?( gtx 960 ról valami olcsóbbra)?2015. jún. 14. 10:36
1/8 anonim válasza:
én kártyát csökkenteném, azért nem árt egy i5. Kártya helyett egy r9 280 és akkor még fejlesztettél is a csökkentéssel.
De miért akarnál visszábbvenni?
2/8 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 keves penz?, fejlesztet? mar ahogy nezed, elenben 280 ujonan kb egyarban van ga nem dragab is 960 tol
amugy mindenkep vga a fontosab a jatekoknak, ha csak nem egyetlen jatekra kel aminel ep a vga nem olyan fontos hanem a cpu, ezek alt. multik, strategiak, mmo k
tehat 280 vagy 960 + i3 ha i5 nem fer bele ( en 960 t venem)
go dolom sporolni mar semi masal nem tudsz, de kiirhatnad kesz konfigod egy uj kerdesben
3/8 A kérdező kommentje:
a gtx 960 is annyiba kerül mint az r9 280 és azért szeretnék fejleszteni mert kinéztem egy gépet csak azóta elment a pénzből egy kevés és nem tudom melyikből vegyek visszább
2015. jún. 14. 10:55
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
i3 4160 és egygtx 960 elvinné very highon a gta5öt?
2015. jún. 14. 12:00
7/8 anonim válasza:
Azért very high on nem viszi. Highnál kifúj..
8/8 A kérdező kommentje:
és i5 el vinné?
2015. jún. 14. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!