Miért nem indul el a Call od Duty 4? Create 2D Texture error. Gép adatai: Intel Core 2 Dou E4600 2,4Ghz,4GB ram, Intel Q965/Q963
Figyelt kérdés
Letöltöttem a cod 4-et de nem indul el ezt a hibaüzenetett dobja ki: Create 2D Texture..
Igaz, hogy egy Intel GMA 3000-en vagyis Q965/Q963-an próbálom de az Intel hivatalos oldalán írja, hogy simán mennie kellene rajta..Specs: DX 9c ,384MB,SM 3 de nem indítja el a cod 4-et, kipróbáltam egy másik játékot is de annál azt írja , hogy a vga nem támogatja a sm 2.0-át pedig a 3.0-át is támogatja kép: [link] a gép adatai: Intel Core 2 Dou 2,4 Ghz ,4GB ram 348 MB Intel Q965/Q963...elvileg futnia kell mert itt azt írják: [link]
1 hónap múlva cserélem egy erősebb vga-ra de addig nekem ez nagyon fontos lenne, amúgy közepes-nagyon magas beálítások közt fut 60 fps-el a LoL azért akkor nem lehet annyira rossz.Köszönöm a válaszokat előre is.
2015. jún. 14. 10:32
11/11 A kérdező kommentje:
hol nézhetem meg az alaplapom típusát? :D
2015. jún. 14. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!