Tápügyben valaki segít?
Figyelt kérdés
Nem működik a gép, gyanús, hogy a táp a hibás. Kiszedtem a régebbi gépből a tápot (ez se mai darab, a régebbi meg úgy 6 éves) de meglepődéssel tapasztaltam, hogy nem kompatibilis az alaplappal. A régebbiről egy 20 erű kábel csatlakozik az alaplapra, az újabb alaplapon meg 24 eres bemenet van (meg az újabb tápon is ennek megfelelő), szal leegyszerűsítve rövidebb a csatlakozó mint kéne.
Egyáltalán melyik az általános?
2010. febr. 28. 17:00
1/6 anonim válasza:
A 20+4, de régebbi alaplapoknál nem kötelező érvényű a 4 pines használata. Újabbaknál azért nem árt a plusz fesz.
2/6 anonim válasza:
Lehet hozzá kapni átalakítót. Talán egy próbát megér...
3/6 anonim válasza:
Ha 6 éve vegyél egy másiakat:) de normális gyártótl.
4/6 anonim válasza:
Ha nem szánsz rá sokat, vegyél egy FSB-t Tizen X ezer Ft. A maga kategóriájában elég jó és halk. Plusz hőérzékelős, így csak akkor pörög maxon, ha nagyon muszáj. Hozzáértő ajánlotta, maximálisan nekem akarva jót és elégedett vagyok. De ha nem számít a lé, akkor persze sokkal jobbat vegyél :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még egy kérdés: Hány wattos tápot érdemes venni?
2010. márc. 1. 11:02
6/6 anonim válasza:
1 kártyás renszerekhez !minőségi! 400-450 es is bőven elég. Én 2cd-t 2 hdd-t 3 ventit, dupla magos procit meg egy 4850 et hajtok 460 as táppal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!