ASUS GTX Titan Z 12GB 768bit DDR5 PCI-E GTXTITANZ-12GD5 Videokártya. Vélemények? Igaz ez (lent)?
A kérdésem az lenne hogy igaz-e ez?: (idézem: Árukereső)
Két masszív GPU összesen 5760 maggal rendelkezik. 5760 maggal mikor nekem gamer gépem van és az is csak 4 magos? Illetve az hogy 768 bit? Megint csak arra hivatkozok hogy nekem Windows 7-em van és 64 bit? De 768? Utolsó kérdésem: az az állítás is igaz (Árukereső) hogy 939.900 HUF ? (Véleményeket is, ha kérhetem)
A videokártyák jól párhuzamosítható feladatokat végeznek, így teljesen reális az 5760 mag (2 VGA-s kártya). A sávszélessége csak 384 bit, de mivel kétkártyás rendszer, ezért végülis vehetjük úgy, hogy 2x384bit.
Semmi köze a 64 bites Windowshoz, az azt jelenti, hogy a processzorban a regisztermemóriákat 64 bites értékekkel tudja megcímezni, itt meg ez a sávszélességre utal.
Az ára: a Titanok mindig is preztizskártyának számítottak, de ez a kártya még a Titanokon belül is túlárazott, mivel már kint van az újabb generáció (Titan X), ami jobb választás. De egyébként ott van a 780Ti, vagy a 980Ti, amik jóval kedvezőbb ár/érték arányúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!