Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A windows 7 és a windows...

A windows 7 és a windows VISTA között mi a küönbség? Egyáltalán van?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok, a 7 egy teljesen új oprendszer
2010. febr. 28. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Pedig nekem egy okos egy számítástechnikai boltban azt mondta, hogy a 7-es,a Vista átdolgozva,kiszedve belőle a felesleges dolgok.
2010. febr. 28. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyából így van. A végeredmény viszont az, hogy a Visztáról nehéz jót momndani, 7ről pedig nehéz rosszat.
2010. febr. 28. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért az a windows 7 sem valami tökély.. (:
2010. febr. 28. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
2+ éve használok 64-bites vistát és az ég világon semmi bajom vele! Kell alá megfelelő vas és akkor semmi gond vele. Meg persze az user erroroktól semmilyen oprendszer nem véd meg.
2010. febr. 28. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
A vista egfy moslék, feleslegesen megeszi a rendszered. A win7ben meg nicns kiforrva még szeritnem, nekem elég sok problémám volt vele mostanában.
2010. febr. 28. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én win 7 et használok most, semmi bajom vele! nagyon jó oprendszer. Használtam vistát is kb 2-3 hónapig, azzal sem volt gond, csak idegesített a sok rendszergazdai vag ymifféle üzenet.:) amugy a win 7 sokkal de sokkal gyorsabb, persze megfelelő gépen
2010. márc. 1. 15:12
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. márc. 2. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!