Paszta került a cpu slotba, kinyirhatta az alaplapot?
Figyelt kérdés
Kb egy hétig jól működött minden, aztán egyszer csak kikapcsolt a gép, azóta bekapcsolásra csak annyit reagál, hogy pörgeti a hűtőket, és világítanak a ledek. Minden komponenst kipróbáltam másik gépben, ott mukodtek(cpu,gpu,ram,psu). A kérdés az, hogy ettől. Adhatta-e meg magát, vagy más oka lehetett? Mx2 pasztarol van szó(minimális mennyiségben, 3-4 lábat erintherett a dolog - próbáltam finoman fogpiszkaloval letisztitani, de csak részlegesen működött a dolog). Illetve mielőtt visszakuldenem javításra, mivel tudnám eltüntetni a nyomokat? :D2015. jún. 13. 09:53
1/8 anonim válasza:
Az mx2 sajnos ilyen. Ha mx4 et vettél volna akkor nem lenne gond(pár száz forintal drágább), Az mx2 vezeti az áramot az mx4 nem.
Szerintem próbáld meg kitisztínani amennyire lehet. De valószínüleg zárlatos, Mehet a kukába.
2/8 anonim válasza:
JA hogy garanciális. :D
SZerintem nem tudod eltüntetni onnét, Vagy a lábakat töröd meg vagy ott marad a paszta. Ezt meg észreveszik könnyen
3/8 anonim válasza:
Az MX2 nem vezeti az áramot, vagyis más oka van a problémádnak.
4/8 anonim válasza:
Egyik paszta sem vezeti az áramot, szép is lenne, ha vezetné.
5/8 anonim válasza:
ez a mítosz már rég véget ért nincs áram vezetős paszta.. milyen táp volt? lehet az sütötte meg a lapot
6/8 A kérdező kommentje:
Corsair cx600, másik gépre kötve ez is működött - vagy a tapnak ilyenkor nem kellene meghalnia? Nem tudom, hogy van-e jelentősége, de az alaplap hutobordai nagyon felforrosodtak amikor kikapcsolt - a kezem nem tudtam rajta tartani, nem vennék rá mérget, hogy ez normális.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. jún. 13. 12:01
7/8 anonim válasza:
az enyém is forrósodik mint állat nyár van x+100 fok + a gép is 50-60 fok körül megy.. láttam már olyat hogy a táp átengedte a feszültséget ő nem halt meg de a többi cucc igen
8/8 anonim válasza:
bár ez minőségibb táp szerintem nem tett ilyet.. legegyszerűbb tényleg visszaküldeni hogy nézzék meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!